Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@15:15:06 GMT

رولت گوشت ومرغ، تابلوی نقاشی از گوشت و سبزیجات

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۴۱۵۳۴

رولت گوشت ومرغ، تابلوی نقاشی از گوشت و سبزیجات

رولت غذای گوشتی مجلسی است که از گوشت گوسفند و مرغ تهیه می‌شود داخل آن را می‌توان انواع سبزیجات و تخم مرغ قرار داد.
مواد لازم
گوشت بدون چربی گوساله - ۷۰۰ گرم
قلوه گاه گوسفندی - ۳۰۰ گرم
پیاز آب گرفته شده - ۳۰۰ گرم
تخم مرغ - ۲ عدد
سینه مرغ - ۵۰۰ گرم
خلال بادام و خلال پسته - ۵۰ گرم
جعفری ریز شده - ۱۰۰ گرم
زرشک - ۳۰ گرم
هویج رنده شده - ۵۰ گرم
نخود فرنگی - ۵۰ گرم
نمک - ۱۸ گرم
فلفل قرمز- ۳ گرم
مواد سس رولت
پیازریز خردشده نگینی - ۱۵۰ گرم
رب گوجه - ۲۰۰ گرم
زردچوبه - ۵ گرم
نمک - ۳ گرم
فلفل قرمز- ۳ گرم
زعفران حل شده در آب جوش - یک دوم استکان
سیر ریز شده - ۳۰ گرم
سرکه - ۱۵۰ گرم
روغن - ۱۵۰ گرم
طرز تهیه
ابتدا گوشت بدون چربی گوساله را به همراه قلوه گاه گوسفندی چرخ کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس ۲۰۰ گرم پیاز رنده شده آب گرفته شده و یک عدد تخم مرغ را با ۱۳گرم نمک و ۲ گرم فلفل خوب مخلوط و مجددا چرخ کنیدو حال یک تکه فویل آلومینیم به ابعاد ۴۰×۵۰ سانتی متری را با کمی آب خیس کنید به طوری که مایع رولت راحت روی فویل پهن شود.   مایع رولت را بعد از ورز دادن به ابعاد ۳۰×۴۰روی فویل به صورت یک دست پهن کنید. در این فاصله سینه مرغ را چرخ کنید و ۱۰۰ گرم پیاز آب گرفته، ۵گرم نمک، یک گرم فلفل قرمز و یک عدد تخم مرغ را خوب ورز دهید و روی مایه گوشت قرمز پهن کنید طوری‌که کامل و یک دست روی گوشت قرمز را بگیرد حال مواد داخل رولت را که شامل خلال بادام و خلال پسته جعفری ریز شده، زرشک نخود فرنگی و هویج رنده شده است در وسط رولت به صورت خطی قرار دهید و حدود ۳سانتی متر از هر طرف هم فاصله دهید در این مرحله رولت را طوری بپیچید که مواد دقیقا در وسط رولت قرار داده شود. فویل آلومینیم را به صورت شکلات بپیچید.   در این فاصله یک ظرف آب را روی گاز قرار دهید و آن را به جوش بیاورید و رولت را در فویل داخل آب جوش بگذارید.   باید توجه داشته باشید که رولت در داخل این ظرف کاملا جا گرفته و راحت زیر و رو شود، به مدت ۴۵ دقیقه در داخل آب جوش رولت بپزد وسپس رولت را درآورده و فویل دور آن را باز کنید و با کارد اره‌ای برش‌های ۲سانتی متری بزنید.   برای تهیه سس پیاز نگینی را در مقدار‌ی روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس سیر ریز شده را ریخته و تفت دهید و در ادامه رب، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران حل شده و در خاتمه سرکه را اضافه کنید و بعد از آماده شدن سس مخصوص رولت این سس را روی رولت‌ها بریزید و با حرارت کم بجوشانید سپس رولت‌ها را در داخل ظرف مد نظر ریخته به همراه دورچین سرو کنید.
نکته: تکه‌های رولت از ۱۰۰ گرم بیشتر نشود. نمک این غذا زیاد و مناسب بیماران با فشار خون بالا نیست.   منبع:خراسان

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آشپزی رولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۱۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت خانگی سبزیجات با مایعی غیر قابل آشامیدنی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از دیلی میل، کشاورزان سالانه ۱۲۸ هزار دلار صرف خرید کود‌های مصنوعی برای رشد محصولات خود می‌کنند. اما ادرار می‌تواند یک جایگزین مقرون به صرفه باشد، زیرا حاوی نیتروژن و فسفر است که برای حفظ و ارتقای رشد محصول ضروری است.

کود گاوی در حال حاضر برای کمک به رشد محصولات زراعی استفاده می‌شود، اما دانشمندان استدلال کرده اند که ادرار آنقدر‌ها متفاوت نیست و می‌تواند جایگزین سازگاری با محیط زیست به جای تخلیه در توالت باشد.

هر فرد به طور متوسط سالانه ۱۳۲ گالن ادرار دفع می‌کند که می‌تواند به ۱۳ پوند کود تبدیل شود.

«دیویانا گراسیا رودریگرز» «Divina Gracia P. Rodriguez» پژوهشگر این طرح می‌گوید: ادرار انسان به اندازه طلا ارزش دارد. به تمام کود‌هایی که تا اکنون از دست داده ایم فکر کنید. زمان آن فرا رسیده است که ما شروع به جمع آوری و استفاده از پسماند خود کنیم.

محققان در حال ساخت سرویس‌های بهداشتی هستند که می‌توانند ادرار را از آب باقیمانده جدا کنند. این شیوه پیش از این در «باهیردار» در اتیوپی آزمایش شده است. پس از جدا شدن از آب، ادرار را می‌توان خشک و به گلوله‌های بی بو و ارزانی تبدیل کرد که می‌تواند در زمین‌های کشاورزی پخش شود تا محصولات را بارور کند.

اگرچه ممکن است این مفهوم برای بیشتر افراد جذاب به نظر نرسد، اما «آن اسپورکلند» «Anne Spurkland» استاد و محقق پزشکی در دانشگاه اسلو این فناوری را کاملا ایمن توصیف می‌کند.

وی می‌گوید راهی برای استفاده از این روش در خانه وجود دارد که یک قسمت ادرار را با ۹ قسمت آب مخلوط کرده و مایع را با آب پاش کوچکی روی خاک سبزیجات اسپری کنید. باکتری‌های خاک، نیتروژن را به واحد‌های سازنده جدیدی تبدیل می‌کنند که گیاهان از آن استفاده می‌کنند.

در حالی که این ایده ممکن است عجیب به نظر برسد، اما محققان دانشگاه میشیگان در مطالعه‌ای در سال ۲۰۲۰ تایید کردند که کود ادراری را می‌توان بدون ترس از گسترش عفونت‌های مقاوم به آنتی بیوتیک استفاده کرد.

دانشمندان نگران بودند افرادی که کود ادراری به کشاورزان را ارائه می‌دهند ممکن است دچار عفونت‌های دستگاه ادراری (UTIs) و حاوی DNA باکتری باشند. این مطالعه نشان داد که اگر ادرار، تازه مصرف نشده و به مدت ۱۰ ساعت در انکوباتور کهنه شده باشد، ژن‌های مقاوم به آنتی بیوتیک ۹۹ درصد کاهش پیدا می‌کند.

دکتر «کریستا ویگینتون» «Krista Wigginton» یکی دیگر از مجریان این پژوهش می‌گوید: انسان، سالیان سال، ادرار را جمع آوری و از آن به عنوان کود استفاده کرده است، اما پس از اختراع سیستم فاضلاب، این کار متوقف شد.

وی افزود: ما اکنون در تلاشیم تا بفهمیم با این سیستم زیرساختی که داریم، چگونه می‌توانیم در مورد آنچه که وارد سیستم فاضلاب می‌شود متفاوت فکر کنیم و برخی از آن محصولات ارزشمند را قبل از اینکه با هر چیز دیگری مخلوط و رقیق شوند، جذب کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آن‌ها را کند
  • رولت یخچالی یک شیرینی فوری بدون نیاز به فر
  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آنها را کند
  • کشت خانگی سبزیجات با مایعی غیر قابل آشامیدنی
  • قیمت انواع سبزیجات برگی و غیربرگی در میادین میوه و تره‌بار
  • معروفترین نقاشی جهان اتاق دار می‌شود
  • نمایش آثار جدیدی از ارادت هنرمندان در موزه رضوی
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • ایمن‌سازی ۲۱۲ نقطه حادثه‌خیز در معابر پایتخت/ نصب ۲۰۰ تابلوی جدید هدایت مسیر